Adobe® Acrobat® XI Pro és Standard szoftver

 

Üdvözli az Adobe® Acrobat® XI Pro és Adobe Acrobat XI Standard Fontos tudnivalók, mely fontos információkat tartalmaz az Adobe Acrobat termékekről. A Fontos tudnivalók részletei, melyek minden termékre alkalmazhatók, nem határozzák meg a termék nevét. Az Adobe Acrobat XI Pro terméktámogatási információkhoz lásd: http://www.adobe.com/go/acrobat_support_hu

 

Rendszerkövetelmények

 

Az Acrobat XI Pro for Windows® a következőket igényli:

 

·         1,3 Gigahertz vagy gyorsabb processzor

·         Microsoft® Windows XP SP 3 javítócsomaggal 32 bithez (SP 2-vel 64 bithez); Windows Server® 2003 R2 (32 bit és 64 bit); Windows Server 2008 vagy 2008 R2 (32 bit és 64 bit); Windows 7 (32 bit és 64 bit); Windows 8 (32 bit és 64 bit)

·         512 MB telepített RAM (1 GB ajánlott)

·         1,9 GB szabad lemezterület (megjegyzés: a telepítő ideiglenes fájlokat hoz létre a telepítés során, így a ténylegesen szükséges merevlemez-terület abban az időben nagyobb, mint a feltüntetett érték).

·         1 024 x 768 képernyőfelbontás

·         Internet Explorer 7, 8, 9, 10; Firefox (ESR); Chrome

·         DVD-ROM-meghajtó, DVD-ről történő telepítés esetén

·         Opcionális hardveres videógyorsítás

Windows Server 2003 SP2 és Windows XP SP2 for 64 bit esetén, Microsoft Hot Fix KB-930627 szükséges. Lásd:

http://support.microsoft.com/kb/930627

 

 

Az Acrobat XI Standard for Windows® a következőket igényli:

 

·         1,3 Gigahertz vagy gyorsabb processzor

·         Microsoft® Windows XP SP 3 javítócsomaggal 32 bithez (SP 2-vel 64 bithez); Windows Server® 2003 R2 (32 bit és 64 bit); Windows Server 2008 vagy 2008 R2 (32 bit és 64 bit); Windows 7 (32 bit és 64 bit); Windows 8 (32 bit és 64 bit)

·         512 MB telepített RAM (1 GB ajánlott)

·         1,5 GB szabad lemezterület (megjegyzés: a telepítő ideiglenes fájlokat hoz létre a telepítés során, így a ténylegesen szükséges merevlemez-terület abban az időben nagyobb, mint a feltüntetett érték).

·         1 024 x 768 képernyőfelbontás

·         Internet Explorer 7, 8, 9, 10; Firefox (Extended Support Release); Chrome

·         DVD-ROM-meghajtó, DVD-ről történő telepítés esetén

·         Opcionális hardveres videógyorsítás

Windows Server 2003 SP2 és Windows XP SP2 for 64 bit esetén Microsoft Hot Fix KB-930627 szükséges. Lásd:

http://support.microsoft.com/kb/930627

 

Telepítési útmutató

 

A következő útmutatások új szoftver telepítéséhez vagy egy korábbi verzió frissítéséhez is használthatók. Ha frissítést telepít, szükség lehet a tulajdoni lapra.

 

Az Acrobat XI telepítése Windows rendszerre

 

1. Indítsa újra a Windows rendszert és kapcsolja ki az antivírus szoftvert.

 

2. Csatlakoztassa számítógépét az internetre.

 

3. A telepítés megkezdése:

  • Ha az Acrobat programot DVD-n kiadott változatban vásárolta meg, helyezze be a DVD-t.
  • Ha az Acrobat programot letölthetőként vásárolta meg, töltse le a csomagot a merevlemezre.

 

Az Adobe javasolja, hogy készítsen egy biztonsági másolatot a letöltött csomagról, lehetőleg DVD-re. Az .exe fájlra duplán kattintva kitömörítheti azt:

 

Windows XP operációs rendszer esetén a(z),

 

 <rendszermeghajtó>:\Documents and Settings\<felhasználó>\Asztal\Adobe Acrobat XI mappába, mely az asztalon lett létrehozva.

 

Windows 7 és 8 operációs rendszernél a(z),

 

<rendszermeghajtó>:\felhasználók\<felhasználó neve>\Asztal\Adobe Acrobat XI mappába, mely az asztalon lett létrehozva.

 

Amikor a telepítéssel végzett, nyissa meg az Adobe Acrobat XI mappát és kattintson duplán a setup.exe fájlra

 

Az Adobe Acrobat XI beállítás párbeszédablakban válassza ki a nyelvet és kattintson az "OK" gombra. Győződjön meg arról, hogy azt a nyelvet választotta ki, melyet megvásárolt. Kattintson a "Tovább" gombra az Adobe Acrobat XI Telepítő képernyőn. A telepítő kiszámolja a szükséges lemezterületet és ellenőrzi az előző verziókat. Amennyiben ugyanannak az Acrobat terméknek egy korábbi verziója megtalálható, nyomja meg a Folytatás gombot az eltávolításhoz.

 

4. A telepítő ablakában kérés jelenik meg, hogy nevét, cégét és sorozatszámát adja meg. Amennyiben a terméket próbaverzióként használja vagy előfizetést vásárolt, nem kell megadnia a sorozatszámot. Ha sorozatszámot ad meg, győződjön meg arról, hogy a számítógépe az internethez csatlakozik arra az időtartamra, amíg a sorozatszám hitelesítése történik. Megjegyzés: próbaverziókénti telepítés esetén az első indítás után 30 napig használhatja a szoftvert.

 

5. Adja meg a programpéldányához tartozó sorozatszámot. Az egyedileg vásárolt licencek sorozatszáma a DVD-tok külsején található, vagy az ESD (elektronikus szoftverkézbesítés) kézbesítési oldalán az Adobe Store online áruház esetén. A sorozatszám az egyedi licencelésű, ESD-rendszerben vásárolt termékek esetén megtalálható az online megrendelési előzményekben is: http://www.adobe.com. Az Adobe Licensing Website licencelési webhelyen történő vásárlás esetén a sorozatszám itt került rögzítésre: http://licensing.adobe.com.

 

6. Kattintson a "Tovább" gombra az Adobe licencaktiválási képernyőjén. Az aktiválás egyszerű és gyors névtelen lépések sorozatából áll, melyet a szoftver segítségével végezhet el. A termékaktiválásról bővebb információkhoz látogassa meg az Adobe weboldalát: http://www.adobe.com/go/activation/_hu

 

7. Válassza ki a telepítési típust:

  • Tipikus (az alapértelemezett a Tipikus) telepíti az Acrobat, Acrobat Distiller, PDFMaker programfájljait, az Adobe PostScript nyomtatómeghajtót, szabvány bővítményeket, és kellékeket.
  • A Teljes az Acrobat XI összes lehetőségét telepíti és ez igényli a legtöbb lemezterületet.
  • Az Egyéni lehetőséget ad, hogy meghatározza, mely komponenseket kíván telepíteni.

 

Megjegyzés: a komponensek leírásához válassza az Egyéni lehetőséget, és kattintson a Következő gombra. Válasszon egy komponenst a leírás megtekintéséhez. Kattintson a Vissza gombra, hogy visszatérhessen a telepítési típusok választásához, ha nem kívánja egyéni telepítéssel folytatni.

 

Kattintson a "Tovább" gombra Változtassa meg a telepítési könyvtárat (ha kívánja), különben az alapértelmezett könyvtár látható és kattintson a "Következő" gombra.

 

8. Kattintson a "Telepítés" gombra, és a telepítés elkezdődik. Ha olyan műveletek futnak, melyek összeütközésbe kerülnek a telepítővel, a telepítő megkéri, hogy állítsa le ezeket a folyamatokat a telepítés folytatása előtt. Zárja be a műveletet, és kattintson a telepítőben a folytatáshoz.

 

9. Az utolsó párbeszédablak a "Telepítés befejeződött". Kattintson a "Befejezés" gombra és az Acrobat futtatható.

 

10. Futtatáskor hagyja jóvá a végfelhasználói licencszerződést, mely feljogosítja a szoftver használatára.

 

11. Ha sorozatszámot adott meg a telepítés során, nézze meg a lenti 12. lépést. Ha az Acrobat próbaverzióját használja vagy előfizető (csak Pro), a Bejelentkezés szükséges képernyő jelenik meg. A Bejelentkezés szükséges képernyőn válassza a "Bejelentkezés most" lehetőséget. A Bejelentkezés képernyőn adja meg az Adobe-azonosító adatait. Ha még nincs Adobe-azonosítója kattintson az "Adobe-azonosító létrehozása" gombra, és adja meg a kért adatokat. Majd kattintson a Létrehozás gombra. A létrehozási művelet befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Kattintson a "Bejelentkezés" gombra. Az Acrobat használatra kész.

 

12. Ha sorozatszámot adott meg a telepítés során, a Regisztrálás képernyő jelenik meg. A Bejelentkezés képernyőn adja meg az Adobe-azonosító adatait. Ha még nincs Adobe-azonosítója kattintson az "Adobe-azonosító létrehozása" gombra, és adja meg a kért adatokat, majd kattintson a Létrehozás gombra. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az Adobe-azonosító készítéséhez és a regisztrálási művelet befejezéséhez. Megnyomhatja a "Kihagyás" gombot szükség szerint. FONTOS: programpéldányának aktiválásához csatlakoznia kell az internethez. 30 napon belül aktiválnia kell a terméket. 30 nap elteltével a szoftver nem működik tovább.

 

Az Acrobat XI telepítése Windows rendszerre

 

1. Az Acrobat XI eltávolítása előtt kérjük, hogy Deaktiválja a terméket. Ehhez válassza a Súgó > Deaktiválás… parancsot, majd az eltávolításhoz indítsa el a Vezérlőpultot és itt válassza a Programok telepítése vagy törlése parancsot.

 

2. A megjelenő alkalmazáslistából keresse meg az Acrobat XI programot és nyomja meg a Törlés/Eltávolítás gombot.

 

3. Egy párbeszédablak jelenik meg, hogy megerősítse az Acrobat eltávolítási szándékát. Válassza az Igen gombot a termék eltávolításához.

Regisztráció

 

Az Acrobat indításakor az Acrobat      szoftver felkéri, hogy jelentkezzen be és regisztrálja a szoftvert. A terméktámogatás igénybevételéhez regisztrálnia kell.

 

Jogi közlemények

A termék együttműködik olyan internetes szolgáltatásokkal, melyekhez internetkapcsolat, valamint az szükséges, hogy elfogadja a felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket (megtalálhatók: www.adobe.com/go/terms_hu). Az Adobe online szolgáltatások (a) csak 13 éves és idősebb felhasználók által vehetők igénybe; (b) nem minden országban és nyelven érhetők el, (c) előfordulhat, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül megszűnnek; és (d) regisztrációt igényelhetnek, további díjakat vagy előfizetést kérhetnek.

 

A frissített rendszerkövetelményekhez látogassa meg a http://www.adobe.com/go/acrobat_systems_reqs_hu weblapot.

 

 

© 2012 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, Acrobat and Reader are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Windows is either a registered trademark or a trademark of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. Apple, Mac OS, and Safari are trademarks of Apple Computer, Inc. registered in the United States and other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty/

 

Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, San Jose, California 95110, USA.